Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Napsal jste to dobře.

Karma R^

0 0
možnosti
Foto

Jestli by se naopak rodiče pana Vladimíra neměli stydět za svého synáčka. Nakonec - co zasel, to sklidil. ;-(

1 3
možnosti
Foto

Moji rodiče už asi těžko...

1 0
možnosti

...... přeju příjemnou zábavu, tech výročí je letos neurekom,- uvidíte nevídané, uslyšíte neslýchané;-D!,- ..... co všechno sa dá vyplodit v zápalu třídního boje, vnitřní rozervanosti, zoufalství a fanatismu, tak o tem se Vám ani nezdá !R^

2 0
možnosti

Taktně jste pominul některé výroky samotného blogera Kroupy v diskusi ke svému článku, kde se neštítil označit Jana Palacha například za duševně chorého. Pak se nemůžete divit, že se diskuse ze strany jeho oponentů poněkud přiostřila.:-/

2 0
možnosti
Foto

A na tom trvám - člověk, který to má v hlavě v pořádku, ze jen tak dobrovolně neupálí. Pokud by to měl Palach v hlavě v pořádku, museli bychom to mít my všichni ostatní, koho by taková věc ani nenapadla, v hlavě v nepořádku. Cítíte se být tím, kdo to nemá v hlavě v pořádku...?

0 0
možnosti
Foto

R^Já jdu do toho, pane Šostý, a už si notuji: Cesta je prach a štěrk a udusaná hlína. A šedé šmouhy kreslí do vlasů. A z hvězdných drah má šperk, co kamením se spíná. A pírka touhy z křídel Pegasů.

Je v tom textu tak nějak všechno, jak Karla Kryla vnímám.V

8 0
možnosti
Foto

I60v37a72n 88M94a90r15e43k

22. 1. 2019 14:04

Naprostý souhlas a karma p.Radku. R^[>-]

3 0
možnosti
Foto

Mně stačil ten titulek jako z pera Einsteina:)) jednak v prosté logice věci ...protože Palach byl muž, který měl jaksi před rodičovstvím..Vláďa po upálení svych rodičů pak narozený.?:)))) Jednak v rovině morální...stydět se za rodiče...to fakt nevím. To fakt nevím...čili dvě priškrcenosti v nadpisu a dál nečtu. Osvobození.

4 5
možnosti
Foto

Zase zbytečná povýšenost nad názorem druhých. Jste nepoučitelná. Proč ten sarkasmus a Einstein...?

4 0
možnosti

s kytyrama mate bezvadny napad:-)sice na ni hrat neumim,ale zpivala bych, az by se hory zelenaly- K. K. byl fajn

1 0
možnosti

Velmi zajímavý postřeh na toto téma rozebírá ve svém blogu Bernadeta Kurešová: https://kuresova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=697311

2 0
možnosti
Foto

Četl jsem. Často je však opomíjen fakt, že jeho protest byl ,,završen" až tím, že na následky svého protestu posléze i zemřel.

1 0
možnosti
Foto

,,Fenoném " blogy a tzv. diskuze, které ve skutečnosti žádnou diskuzí nejsou, má svá ,,specifika". Od ,,motivací" tvůrců, přes jejich vyjádření, až po spoustu ,,takydiskutérů". Jakož i ,,vytváření" virtual. komunit. A k Vašemu přání ohledně K.K. Mnozí by se nedohodli ani na tom, které jeho písně zpívat. Někteří by trvali na ,,Bratříčkovi", jiní na ,,demokracie rozkvétá";-)

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS