Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jako ne že byste měl literární talent. Škoda, že jste napsal docela slátaninu, kterou kdybyste rozseparoval na více jednotlivých příběhů (jeden příběh o životě s příliš náročnou manželkou, druhý příběh o práci s náročným šéfem a jeho panovačnou ženou, další příběh o večerce kamaráda Bruna, atd.), tak by z toho mohlo něco být. Takhle z celého příběhu vycházíte jako - dámy prominou - trouba.

0 6
možnosti
LV

Hezky jste popsal život udřeného poctivého chudáka, kterýho ten zlej a ošklivej svět kolem jen zneužívá a okrádá a krutej život válcuje, ale který přesto ví, že ANO, bude líp! Možná tak dobře, jako za komárů. To si žádnej Bruno večerku neotevře a tudíž nikomu za ženou nepoleze. A v práci taky nebude žádnej továrník (teda až na jednoho), jen laskavej soudruh ředitel, kterej bude mít pochopení a uznání. Však i ten pan továrník zase bude soudruh, vždyť už jednou byl. A není to jeho chyba, že pak dlouho soudruhem být nesměl.

5 3
možnosti
RE

R^A to měl krásnej konec. Jinak by mu agónii značně prodloužila Vaše nebožka:))

4 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5184x
Člověk, vyznávající filozofii stoického fatalismu, věřící v osudovou předurčenost a svobodu člověka. Mám hlavu, tělíčko, nožičky i ručičky, prostě, boží dílo. Můj sen? Jednou bych se chtěl naučit psát jako (bez pořadí a titulů) blogeři  * Větvička, * Ortová * Slaninová * Hewlit * Majová * a ještě 99 dalších.

Hovořím plynule sarkasticky.

Seznam rubrik