Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jak by měl být dostatek lékařů, když jsou většinou v politice? Viz třeba Hřib.

0 1
možnosti
PD

Lékaři a Člověk pomáhá v situacích humanitárních krizí, uprchlických táborech a epidemiích s tisíci obětí na popud Světové zdrav organizace a se souhlasem místních vlád. Naše problémy jsou zatím zanedbatelné ve srovnání s 3. světem a náš problém není fatální nedostatek lékařů, ale organizační kolapsy vlády - testy a roušky. Ataky na tyto humanitární organizace lze vysvětlit budˇnedostatkem informací, což je v dnešní době internetu těžko obhajitelné a nebo zlým úmyslem na politickou objednávku, což je těžko komentovat bez použití neslušných slov, přesto přeji všem odpůrcům naší pomoci lidem v daleko horší situaci než u nás, slunce v duši - až budou naši lékaři působící na omezené kontrakty v cizině opravdu potřeba i u nás, budeme na tom násobně hůře než dnes. Buďte zdrávi.

9 9
možnosti
Foto

... zlý úmysl, výsměch, politická objednávka - máte rechtR^R^R^

3 1
možnosti
RP

R^ Karma, rozumný blog.

8 4
možnosti
PB

..... tak hranice sou zase jasně daný a ešče k temu zašpérovaný, tudíž "felčaři bez hranic" tady nemužou fungovat,- to dá rozum, žejo ?!,- ....... a člověci v tísni sou všade možně (hlavně v Rusku!) ale v ČR přece vůůůbec neexistujou,- žišikriste, tak co by sa tady angažovali, když je všechno tralalaVEU!R^

2 2
možnosti
ZZ

dvě v pravdě zločinecké organizace, které, pod záštitou humanity rozvracejí státní zřízení všude ta, kde je pustí

12 5
možnosti
TT
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5184x
Člověk, vyznávající filozofii stoického fatalismu, věřící v osudovou předurčenost a svobodu člověka. Mám hlavu, tělíčko, nožičky i ručičky, prostě, boží dílo. Můj sen? Jednou bych se chtěl naučit psát jako (bez pořadí a titulů) blogeři  * Větvička, * Ortová * Slaninová * Hewlit * Majová * a ještě 99 dalších.

Hovořím plynule sarkasticky.

Seznam rubrik