Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Možná zase začne platit úsloví "mám hlad jako herec"

5 1
možnosti
BV

Člověk v tísni má důležitější úkoly, jako poskytovat pomoc oblasti Idlibu ovládané teroristy z Al-Kajdy. To je ta pomoc Sýrii

11 4
možnosti
KP

S určitostí lze předpokládat, že lékaři bez hranic se sami stáli člověkem v tísni. Vždyť se v Evropě v rámci boje proti koronaviru začali uzavírat hranice, takze lékaři bez hranic jsou zcela bezradní a v tísni.

9 2
možnosti
TT

Zářez v rozpočtu. Uprchlíci už nechtějí vozit do Itálie, ostatně stejně by je teď nikde vylodit nenechali. Provozování trajektu za ceny s vysokohorskou přirážkou bylo utnuto ze dne na den - hlad přišel i na lékaře! :-)

2 2
možnosti
Foto

Jste mě s článkem předběhl. Ale blbě....A hloupě... Rv

Protože soudný člověk konečně konečně vidí do té těžké práce doktorů ve vselijakých podmínkách a těm, co se tu vyhlašují za empatické, by velmi slušelo přehodnotit své podkopávací moudrosti 14 dnů zpatky, když lékaři z utečeneckych táborů vysvětlují, jak katastrofálně unavení jsou a že situace je tragická a oni už nevědí kudy kam. Místo toho se zdejší blog stal jedním velkým posměvákem, co na tohle plivne.

Nejen že zrovna v těch problematických oblastech je každy koordinátor zdraví a pomoci a jakž takž hlídač disiplíny, co udržuje věci, aby tam nenarostly do apokalyptickych rozměrů, dobrý...ale jsou zo zrovna ti, kteří díky polním podmínkám můžou svými zkušenostmi být prospěšní zoufalxm doktorům tady ...Co my víme.

A tak byste nějak chtěl po doktorovi co má svou přísahu a čest...ten lidský mumraj ve světěm co holt nějaký je...nechat na pospas...bez lekarskeho dohledu a v rozbujení vsech nemocí... a vsechny doktory bez hranic upíchnout na české sidliste nosit nákupy??? Achjo

14 29
možnosti
Foto

Jestli Lékaři bez hranic a Člověk v tísni pomáhají podobným způsobem jako Bílé přilby v Sýrii, tak se potom nelze divit, že je například Putin vykopl z Ruska.

Pochybuji totiž, že by je Putin vykopl z Ruska, pokud by se věnovali pouze humanitární činnosti.

Takže bych byl docela opatrný hodnotit jejich činnost, pokud o ní mám informace pouze z našeho mainstreamu.

14 7
možnosti
AM

Zatím tady ve skutečné tísni ještě nikdo není a není také důvod myslet, že až bude, že nepřiloží ruku k dílu..... ale o to samozřejmě nešlo.

Buřty, pivo a nenávist, v tom jsme mistři světa...

10 6
možnosti
Foto

Nechcete se na tu "stranickost" teď vyprdnout? Bude na to, doufejme zase, času dost...R^

9 1
možnosti
Foto

Pane Vracovský,

Vaši příznivci jako Marek Valiček, Pavel Dvořák či Zdeněk Matuška bojují proti Babišovi ze všech sil a Vy je vyzýváte, aby se "vyprdli" na stranickost?

9 2
možnosti
JM

J93o68s75e65f 29M78i71l41e91r

14. 3. 2020 17:24

Oni nepotřebují pomáhat, oni potřebují svoje korýtka z našich daní a darů. V nouzi poznáš "přítele". Tímto nezájmem ukázali, o co jim vlastně jde. Totálně selhali, když je potřebujeme, tak nikde nejsou vidět. Přestat dotovat, zrušit !

13 2
možnosti
JK

J29i80r34i 93K53u41c47e34r75a

14. 3. 2020 17:23

Já bych je zatím, naštěstí, nehledal u nás.Ale v Itálii už by měli dávno být.

Jenže to asi není tak ušlechtilé.Nebo by se tam snáze sledoval tok peněz?

Já mám k oběma organizacím velmi negativní postoj a asi ani nemůžu být objektivní. Pro mne je to mafie, zločinná organizace, která se jen maskuje pomocí lidem. Primárně jde o peníze, politiku a rasismuz. Vůči vlastní rase, to je na tom zvláštní.

28 2
možnosti
JK

A co vy víte o o tom, kolik tam je nebo není lékařů bez hranic, co je potřeba udělat, aby tam v současné situaci mohl někdo z venku přijet a začít "úřadovat" ?

2 2
možnosti
MV

no kde by byli-za hranicema ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Vy ráčíte být nakažen, že volte o pomoc?

A co pro své bližní (krom remcání) děláte Vy?

3 14
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5184x
Člověk, vyznávající filozofii stoického fatalismu, věřící v osudovou předurčenost a svobodu člověka. Mám hlavu, tělíčko, nožičky i ručičky, prostě, boží dílo. Můj sen? Jednou bych se chtěl naučit psát jako (bez pořadí a titulů) blogeři  * Větvička, * Ortová * Slaninová * Hewlit * Majová * a ještě 99 dalších.

Hovořím plynule sarkasticky.

Seznam rubrik